Kind & Scheiding

Als ouders scheiden, dan heeft dat natuurlijk grote impact op kinderen. 

Perspectieven wil je als ouder bij scheiding maximaal ondersteunen via informatie, advies en bemiddeling om te vermijden dat je kind lijdt onder de scheiding.

In de hele werking staat steeds het belang van kinderen centraal, en bij scheiding is uitgangspunt "Ex-ouders bestaan niet" het uitgangspunt.

Vanuit een passie voor kinderen en een persoonlijke missie om bij te dragen aan een wereld zonder vechtscheidingen, omdat kinderen dan niet hoeven te lijden als ouders uit elkaar gaan. deed ik ervaring en expertise op in de gevolgen van scheiding voor kinderen en in ouderschap na scheiding.

Liefst ga ik met jullie als bemiddelaar stap per stap op weg naar een ouderschapsplan om maat, waarin de fundamenten voor een gelukkige toekomst als mama, papa & als kind op maat worden uitgewerkt.

Zelfs als jullie onderlinge relatie niet optimaal is, of als jullie er niet in slagen samen tot regelingen te komen hoeft dat niet te betekenen dat er een strijd ontstaat waarin je kind betrokken raakt. 

Ook dan wil ik je Perspectieven bieden om maximaal rekening te houden met je kind, en blijft het zo dat jullie kind het kind van twee ouders blijft. 

Kind & Scheiding

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x