LTA - de derde weg naast samenblijven of scheiden

Steeds meer ouders gaan bij scheiding op zoek naar een "derde weg", naast zuiver uit elkaar gaan en samen blijven voor de kinderen.

Dat kan leiden tot heel uiteenlopende regelingen of afspraken met als rode draad: zoeken naar oplossingen die de negatieve gevolgen van scheiding voor kinderen zoveel mogelijk beperken. 

In die zoektocht ondersteun ik jullie graag als bemiddelaar met een passie voor dit thema, waardoor ik dit boek schreef.

Waar sommige ouders kiezen voor "birdnesting" (niet de kinderen, maar ouders verhuizen heen-en-weer) of onder één dak blijven wonen; zoeken andere ouders kleinere ingrepen om te zorgen dat ze (h)echt verbonden blijven: dicht bij elkaar wonen, flexibele regelingen, uitgangspunten vastleggen die verbondenheid onderstrepen,....

Eigenlijk is het vertrekpunt simpel: de intentie om minstens mentaal verbonden te blijven als ouders, zelfs als er fysiek een scheiding komt.

Hebben jullie die intentie, dan denk ik graag met een open mind en creatief mee om jullie toekomst vorm te geven. 

Ik ontmoet je graag voor een persoonlijk gesprek, bij mij in Hasselt of online via Zoom. Via de knop hieronder kom je rechtstreeks terecht in een online agenda waar je tijdstip kan kiezen.

Heb je een vraag of graag eerst contact via mail: aarzel niet om me te contacteren. Je mag snel persoonlijke reactie in je mailbox verwachten.

LTA - de derde weg naast samenblijven of scheiden

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x