Kind & scheiding - "Ex-ouders bestaan niet".

Wil je als mama of papa vermijden dat je kind lijdt onder de scheiding? Dan is dit e-book voor jou bestemd.

Je vindt er antwoord op vragen als: 'Waar lijden kinderen onder bij scheiding?', 'Hoe praat ik met mijn kind over de scheiding?',  'Wat zeg ik beter niet, wat net wél?', 'Hoe hou ik rekening met loyaliteit?', 'Wat als mijn kind nog erg jong is?',...

Het is een eerste stap op weg naar een toekomst waarin je kind gelukkig is & waarin jij nog steeds volwaardig mama of papa kan zijn.

Kind & scheiding

Als ouders scheiden, dan heeft dat impact op kinderen. Daar kan je niet om heen .Alles dat vertrouwd is verandert voor je kind.

Het goede nieuws is dat kinderen over het algemeen een scheiding best goed verwerken, en dat je als mama of papa eigenlijk zelf de sleutel in handen hebt. Door te zorgen dat je kind niet betrokken raakt in conflict en liefdevolle betrokkenheid van twee ouders kan blijven voelen,  zet je alvast twee grote stappen in de goede richting.

Gemakkelijk is het niet altijd, dat mag ook gezegd worden. Het vraagt heel wat van je om een nieuw evenwicht te vinden als ouder. Misschien is er ook wel wat spanning tussen jou en je ex-partner die het nog moeilijker maakt. In dit e-book vind je alvast heel wat tips om het voor je kind gemakkelijker te maken. De focus ligt vooral op wat jíj kan doen voor je kind, zelfs áls het niet zo vlot loopt tussen jou en de andere ouder. 

Meer over Perspectieven

Bijdragen aan een wereld zonder vechtscheidingen, zodat kinderen niet lijden als ouders scheiden. Dat is de kernmissie van Perspectieven.

Als bemiddelaar werk ik met ouders die uit elkaar gaan en de beslissingen over hun kind niet willen overlaten aan een rechter. Die samen tot regelingen en afspraken willen komen, ook al is dat niet altijd gemakkelijk. 

Daarnaast ondersteun en begeleid ik ouders in hun ouderschap na scheiding.

Weet dat je me altijd mag contacteren met je zorg of vraag. Ik maak altijd tijd om persoonlijk te reageren. Aarzel dus niet om me een mailtje te sturen. Als je vraag rechtstreeks of onrechtstreeks met scheiding te maken heeft, dan kan ik je zeker helpen.

Kind & scheiding -

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x