Ouderschapsbemiddeling

Scheiden, dat doe je als partners. Niet als ouders. Want ex-ouders bestaan niet.

Via ouderschaps- (en/of scheidings-)bemiddeling bouw je samen aan stevige fundamenten voor ouderschap na scheiding en een ouderschapsregeling op maat.  

Ouderschapsbemiddeling in een notendop

Bemiddeling is kiezen voor: samen ouders blijven voor je kind bij scheiding via een ouderschapsovereenkomst waarin het belang van je kind centraal staat.

Lees meer

Ouderschapsovereenkomst & ouderschapsplan: wat houdt dat in?

De toekomst van kind en ouders bij scheiding uitgewerkt op maat in een juridische overeenkomst in mensentaal en met een hart: de ouderschapsovereenkomst of het ouderschapsplan. Via een bemiddelaar, zonder advocaat en goedgekeurd door een rechter.

Lees meer

Ouderschapsbemiddeling bij conflict of om je regeling te herzien

Als ouders blijf je na scheiding verbonden. Ook bij conflict achteraf, of als jullie regeling aan herziening of evalutatie toe is biedt bemiddeling de oplossing. Als bemiddelaar help ik je graag daarbij.

Lees meer

Living Together Apart - meer dan birdnesting of onder één dak blijven wonen na scheiding

Creatief samen ouders blijven ondanks na je scheiding als partners, volgens de principes van "Living together apart"- LTA. Dat is méér dan alleen birdnesting of onder één dak blijven wonen na scheiding. Ik help je graag op weg.

Lees meer

Oudergesprek: advies over je kind bij scheiding

Bezorgd over je kind bij scheiding? Vraag over onderhoudsgeld of omgangsrecht? Conflict met de andere ouder over de verblijfsregeling of buitengewone kosten? Zoek je met andere woorden een bemiddelaar, juridisch advies, een professioneel die je kan helpen als mama of papa met informatie of tips, ....

Lees meer

Een kindgesprek bij scheiding

Wil je als ouders rekening houden met je kind bij het uitwerken van regelingen? Dat kan via kindgesprekken om je kind in een neutrale omgeving een stem te geven.

Lees meer
Ouderschapsbemiddeling

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x