Online scheiden

Als jullie het zelfstandig eens kunnen geraken nadat jullie de nodige informatie kregen, dan kan de scheiding ook via online begeleiding worden afgerond. 

Zonder hoge kosten en op eigen tempo dus.

Omdat iedereen uniek is en elke situatie anders, staat ook in het kader van online scheiden een persoonlijke aanpak centraal. Jullie staan immers op punt om belangrijke beslissingen te nemen over de toekomst, en dat doe je niet over één nacht ijs. Zeker als je ook mama of papa bent, is het belangrijk dat jullie ouderschapsovereenkomst de basis legt voor een toekomst waarin jullie allebei volwaardig ouder zijn en je kind gelukkig is. 

Kortom, jullie onderlinge afspraken worden vertaald in een scheidingsovereenkomst op maat, in "mensentaal" en met een hart. 

Je kan via de link hieronder vrijblijvend en kosteloos een uitgebreide informatiebundel aanvragen. Daarin vind je naast uitleg over het verloop van online scheiden via Perspectieven meteen ook heel wat informatie over scheiden in onderling overleg. Wat er te regelen valt, en hoe dat kan onder meer. 

Online scheiden

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x