Ouderschapsbemiddeling en ouderschapsplan in Genk

Ouderschapsbemiddeling is dé manier om samen en respectvol, op maat een ouderschapsplan uit te werken, met respect voor je kind en voor jou als ouder. Als bemiddelaar is het mijn missie om bij te dragen aan een wereld zonder vechtscheidingen, zodat kinderen niet lijden als ouders scheiden.

Ik weet uit ervaring dat ouders hun kind gelukkig willen maken. Tijdens of na scheiding kan dat uitdagend zijn. Omdat jullie afscheid nemen als partners, misschien wel leven in spanning of conflict en daardoor niet goed weten hoe samen ouders te blijven na scheiding.

Misschien maak je je wel zorgen over je rol als mama of papa, en hoe je ook na de scheiding nog volwaardig ouder kan blijven. Daarin ligt een groot voordeel van bemiddeling, omdat jullie op maat afspraken kunnen uitwerken. Daarbij rekening kunnen houden met jullie specifieke situatie, de eigenheid van je kind, wat jij als mama of papa belangrijk vindt,....

Als jurist schets ik ook zeker het wettelijk kader, omdat dat natuurlijk wel richtinggevend is. Maar daarnaast ga ik graag betrokken en met een warm hart met jullie op weg om stap per stap tot afspraken te komen. Oók als praten nu moeilijk lukt, of als jullie het niet eens geraken.

Komen jullie tot een akkoord, dan werk ik dat helemaal op jullie maat uit tot een ouderschapsplan op maat, waarin het belang van je kind centraal staat. In de praktijk blijkt ook dat ouders die er in slagen om het samen via bemiddeling eens te geraken, in de toekomst gemakkelijker tot overleg komen. En dat is niet onbelangrijk, want als ouders zullen jullie ongetwijfeld nog veel beslissingen te nemen hebben over je kind.

Ik hoop je dan ook snel te ontmoeten om jullie gerust te stellen en een vertrouwelijk kader te bieden om in soms woelige omstandigheden toch te zoeken naar stevige fundamenten voor een gelukkige toekomst als ouders.

Via de link hieronder kan je een gesprek inplannen, samen of apart. Ik ontmoet je graag in Hasselt, vlakbij Genk of online via een Zoomgesprek. Heb je intussen een vraag of een bezorgdheid, aarzel niet om me te contacteren. Ik ontvang je berichtje op deze manier in mijn mailbox en neem steeds tijd om persoonlijk te antwoorden.


Ouderschapsbemiddeling en ouderschapsplan in Genk

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x