Living together apart

Partners scheiden, ouders niet

Bij het schrijven van het boek "Living together apart" (LTA) werd ik, Maaike, geïnspireerd met creatieve manieren om ouderschap na scheiding vorm te geven.

Soms door best verregaande keuzes, via birdnesting bijvoorbeeld of samen onder één dak blijven wonen.

Maar evenzeer door gewoon een eenvoudig uitgangspunt centraal te stellen in het uitwerken van regelingen en afspraken als ouders: ouders scheiden niet; ex-ouders bestaan niet.  

Mede daardoor, ondersteund door mijn passie voor bemiddeling en eerdere ervaringen als advocaat over de pijnlijke gevolgen van procederen, werd het mijn missie om bij te dragen aan een wereld zonder vechtscheidingen, zodat kinderen niet lijden als ouders scheiden. 

Ik hoop je te inspireren om maximaal rekening te houden met je kind en denk graag creatief en met open mind mee naar afspraken op jullie maat. Waarin jullie zich kunnen vinden.

Om ze vervolgens te vertalen naar jullie ouderschapsplan.  

Ik heet jullie dan ook graag welkom voor bemiddeling, begeleiding, ondersteuning of informatie in je zoektocht. Lukt het jullie om samen op gesprek te komen, dan is dat fijn om de mogelijkheden in kaart te brengen die voor allebei werken. Kom je liever alleen, dan kan dat natuurlijk ook.

Je kan via de links hieronder een gesprek inplannen, bij mij in Hasselt of online via Zoom. Je komt meteen terecht in een online agenda. Heb je nog vragen. Contacteer me gerust vrijblijvend via mail (contact@perspectieven.be) of laat hier een berichtje achter.. Je mag snel een persoonlijke reactie verwachten in je mailbox.

Heb je het boek nog niet gelezen? Dan bezorg ik het je graag met een persoonlijke boodschap. Stuur me gerust een mailtje om je exemplaar aan te vragen. (contact@perspectieven.be)

Living together apart

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x