Je scheiding verwerken

Hulp bij het verwerken van je scheiding

Bij scheiding neemt je leven een blijvende wending. 

Je verliest de veiligheid van je relatie & gezin, je rol als mama of papa verandert, je zelfbeeld & (zelf)vertrouwen is geschonden, je hebt praktisch & financieel heel wat zorgen, je kind worstelt misschien wel met de scheiding, vele kleine gewoontes vallen weg, je netwerk verandert,....

Het vraagt heel wat moed, kracht & energie om nieuwe fundamenten te leggen waarop je een hoopvolle & gelukkige nieuwe toekomst kan bouwen.

Dat hoef je niet alleen te doen. Ik ben graag je mentor & coach en wil je Perspectieven bieden. 

Tot je weer op eigen kracht verder kan. 

Perspectieven voor wie hoopvol vooruit wil na scheiding

Het is in moeilijke periodes dat we groeien, het is in uitdaging dat we groeien. Daar ben ik oprecht van overtuigd.

Wil je niet bij de pakken blijven zitten, maar weet je niet goed hoe? Wil je wijsheid halen uit je verleden om hoopvol de toekomst tegemoet te gaan? Wil je jezelf terugvinden omdat je stukken van jezelf bent verloren? Zoek je iemand die niet enkel luistert, maar ook een klankbord en een echo is? Die je helpt om je rugzak te legen en opnieuw te vullen met wat louter wat je nog dient?

Zo iemand wil ik voor je zijn.

Ik ontmoet je graag voor een warm gesprek, bij mij of online (via Zoom). 

Is er een 'klik' dan ga ik graag met je op pad in een traject om weer stap per stap te bouwen aan nieuwe fundamenten, gebaseerd op wijsheid uit je verleden en inzichten voor de toekomst. 

Via de knop hieronder kom je terecht in de online agenda om gesprek in te plannen. Wil je liever eerst persoonlijk contact via mail? Dan kan dat via deze link. 


Je scheiding verwerken

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x