Twijfel over je relatie aanpakken

Hulp bij twijfel tussen scheiden of blijven

Ik weet heel goed hoezeer twijfels in je relatie op je kunnen wegen. Het ene moment zie je de toekomst samen nog zitten, het andere moment zakt de moed je in je schoenen. Je worstelt met intense gevoelens, kampt ongetwijfeld ook met onzekerheid of zelfs angst, je hebt vragen waarop je antwoord zoekt, vindt nog maar moeilijk rust omdat je binnenwereld op zijn kop staat,...

In dat proces wil ik naast je staan, een lichtpunt zijn en een plek waar je voor anker kan gaan en aanmeren vanuit de woelige vaarwateren waarin je verkeert.  

Niemand kan uiteindelijk in jouw plaats beslissingen nemen, maar ik geloof oprecht dat praten helpt!


Ik ontvang je graag met een warm hart, om neutraal & zonder oordeel naar je te luisteren, je gedachten te helpen ordenen, je een schouder te bieden in een lastige periode waarin je worstelt met vragen over je toekomst, een klankbord te zijn & als je ervoor openstaat ook een echo aan te reiken met wijsheid en inzichten.

Op dit moment kennen we elkaar nog niet, dus ik stap graag eerst binnen in je wereld en verhaal om echt kennis te maken. Te ontdekken waarmee je worstelt en op welke vragen je antwoord zoekt. Ik weet uit ervaring dat dat voor ieder anders kan zijn. Je gevoelens, je bezorgdheden, vragen over de (juridische, praktische, emotionele, financiële,...we kunnen het over dat alles samen hebben. 

Liefst ontmoet ik je enkele keren, want je zit in een proces is dat tijd vraagt , reflectie & bewuste aandacht waarin ik je een tijdlang wil helpen focussen. 

Misschien wil je liever samen met je partner dit traject afleggen, en samen via relatiebemiddeling uitzoeken of jullie relatie nog kans op slagen heeft. Het is alleszins zeker het overwegen waard, want té vaak hoor ik van partners die scheiden achteraf dat ze eigenlijk geen idee hadden wat in de ander echt omging. Dát is dan ook wat ik via relatiebemiddeling in de eerste plaats wil voorkomen door jullie de kans te bieden om samen en heel bewust aandacht te besteden aan de relatie, de vraag naar wat nodig is om het tij te keren en of dat nog kan.

Mocht je eerder heel concrete vragen hebben, dan verkies je misschien toch gewoon een eenmalig gesprek. Dat kan je via deze link inplannen..

In essentie wil ik maar één ding: dat je bewuste en weloverwogen keuzes maakt, waarin je rekening houdt met alles dat voor jou belangrijk is. 


Ik twijfel & zoek hulp

We gaan samen op weg tijdens een traject van 3 sessies van telkens 75 min, gespreid over maximaal twee maanden. 

Tijdens een eerste ontmoeting maak ik graag echt kennis met jou en stap ik binnen in jullie relatieverhaal. De volgende sessies focussen we op alles dat twijfels brengt, en welke keuzes kunnen helpen. De aandacht zal daarin naar jou gaan: wat jij nodig hebt om verder te kunnen. In functie van je specifieke situatie staan we ook stil bij je concrete vragen. 

Je ontvangt vooraf telkens een bundeltje dat je kan helpen voorbereiden zodat we de gesprekstijd echt zinvol kunnen besteden.

De sessies gaan door bij mij in Hasselt, of online via Zoom. 

De kostprijs voor dit traject is 300 €, dat vooraf gefactureerd wordt.

Het is natuurlijk na afloop van dit traject steeds mogelijk om bijkomende sessies in te plannen.

Wij twijfelen & zoeken hulp

Dit is een traject waarin jullie intensief zullen focussen op jullie partnerrelatie, om te ontdekken of er nog toekomst in zit en wat nodig is om die toekomst beter te maken. 

Ik wil daarin als bemiddelaar in de eerste plaats zorgen voor verbindende gesprekken: de woorden spreken die écht gehoord moeten worden, en luisteren om elkaar echt te begrijpen. Zodat jullie duidelijkheid krijgen en bewust kunnen beslissen of jullie samen verder aan de weg willen blijven werken.

Ik start graag met een kennismakingsgesprek samen, waarna nog 3 koppelgesprekken zullen volgen van telkens anderhalf uur. Ik ontmoet jullie ook graag ieder apart voor een gesprek van telkens een uur.

Als nodig plannen we gesprekken bij in natuurlijk, want het is en blijft een menselijk proces dat ik graag op maat blijf aanbieden.

De sessies gaan door bij mij in Hasselt, of online via Zoom. 

Jullie ontvangen ter voorbereiding van de koppelgesprekken steeds een mail, zodat we de gesprekstijd zinvol kunnen besteden.

De kostprijs voor dit traject is 700 € dat vooraf gefactureerd wordt. 


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x