Twijfel tussen scheiden of blijven

Scheiden of niet? 

Twijfels in je relatie wegen zwaar. 

Tegenstrijdige gevoelens die elkaar afwisselen, een doolhof van vragen, angst voor de toekomst, niet weten wat te doen, een wirwar van onzekerheden & een zoektocht naar houvast. Dat vat misschien wel samen wat je voelt in als je twijfelt tussen scheiden of blijven.  

Ik wil je in die woelige fase Perspectieven bieden: een luisterend oor, een klankbord, een mentor om je te begeleiden in het kiezen tussen scheiden of blijven. Tegelijk ook iemand zijn aan wie je vragen kan stellen over de gevolgen van scheiden. Want ik weet uit ervaring dat die er ook vaak zijn. 

Ik ontmoet je als bemiddelaar, als jurist, maar vooral als Maaike. Luister in de eerste plaats en stap volledig binnen in jouw verhaal, om gehoor te geven aan wat bij jou leeft.

Waarom Perspectieven bij twijfel in je relatie

Met Perspectieven wil ik bijdragen aan bewuste keuzes, die je weloverwogen kan maken.

Een extra paar ogen & oren helpen om je situatie volledig in kaart te brengen en om te vermijden dat angst het wint van hoop & kracht. Door antwoord te krijgen op vragen waar je mee worstelt, krijg je voeling met wat voor jou de beste weg is om te volgen. Die vragen kunnen heel uiteenlopend zijn: emotioneel, praktisch, maar evenzeer juridisch of over wat best is voor je kind(eren). Daarin ligt voor mij de kracht van Perspectieven: ik bundel mijn kennis en ervaring als bemiddelaar, jurist & Maaike. 


Een afspraak plannen om je te helpen bij je keuze

Ik heet je graag van harte welkom voor een warm gesprek, bij mij of online. Via de knop hieronder kom je meteen terecht in mijn agenda om een tijdstip te kiezen dat voor je past.

Jullie zijn ook samen welkom natuurlijk. Via een bemiddelingsgesprek maak je bespreekbaar wat zelf of zonder begeleiding soms moeilijker lukt, en blijkt of er nog toekomst is voor jullie relatie. Kies dan de knop 'relatiehulp'.

Heb je nog een vraag, stuur gerust een mailtje of laat hier een berichtje achter.

Twijfel tussen scheiden of blijven

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x