Juridisch advies over de gevolgen van scheiding

Overweeg je een scheiding, dan worstel je met veel vragen. In dat doolhof van onzekerheden heb je nood aan degelijke informatie en betrouwbaar advies. Op vele vlakken. Over welke gevolgen scheiden in jouw specifieke situatie heeft.

Juridisch, wat je rechten & plichten betreft.

Financieel, om te weten wat de mogelijkheden zijn om tot regelingen & oplossingen te komen.

Praktisch, zodat je weet wat je te wachten staat, welke stappen je best neemt & hoe je daar aan begint.

Als mama of papa, zodat je maximaal rekening kan houden met je kind om de negatieve gevolgen van scheiden zoveel mogelijk te beperken. En om een blik te werken op je toekomst als ouder. 

Op al die vragen geef ik je antwoord als bemiddelaar en jurist. Steeds vanuit de oprechte intentie om bij te dragen aan oplossingen en onderlinge regeling.

Ik bied je een alternatief op eenzijdig juridisch advies van een advocaat, omdat ik er belang aan hecht je hele plaatje in beeld te brengen. Met respect voor elke betrokkene. 

Naast het recht en de wet spelen vele andere aspecten een rol. Wat ik je wil bieden is een perspectief, een alternatief, een beeld waarin je alle mogelijkheden en alle gevolgen kan overzien. Zodat je keuzes kan maken die aansluiten op je doel voor de toekomst.

Zeker als jullie ook ouders zijn samen, is het belangrijk een regeling te bereiken waarin zowel jij als ouders als je kind oprecht gelukkig zijn. Daarom stel ik het belang van je kind en je ouderschap steeds centraal. 

Heb je dus een vraag over scheiden waarop je graag antwoord krijgt, dan ontmoet ik je graag voor een persoonlijk gesprek. Bij mij in Hasselt of online via videogesprek.

Juridisch advies over de gevolgen van scheiding

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x