Relatiebemiddeling

Ik geloof dat in uitdaging ook kansen liggen, en benader ook relatieproblemen op die manier.

Wat het resultaat ook is: het is altijd zinvol om samen te onderzoeken of het mogelijk is om opnieuw (h)echt verbonden te zijn of vast te stellen dat de afstand te groot geworden is.

Alles dat belangrijk is voor jullie kan aan bod komen tijdens gesprekken: liefde, vertrouwen, eenzaamheid in de relatie, twijfel, affectie, intimiteit, respect, ......

Omdat dé sleutel voor verbetering ligt in communicatie, gaat er veel aandacht naar taal die helpt onder woorden brengen waar het écht om gaat:

  • spreken om gehoord te worden
  • luisteren om te begrijpen
  • ontdekken dat problemen op te lossen zijn 
  • samen groeien, voorbij gelijk of ongelijk & juist of fout

Wil je actief aandacht aan je relatie besteden, vanuit de intentie om persoonlijk en als koppel op korte termijn te groeien, of net samen tot de vaststelling te komen dat het tijd is om de relatie los te laten? Ligt jullie focus in de eerste plaats op oplossingen, eerder dan te willen graven in problemen?Hebben jullie een open mind voor inspiratie en bereidheid om jullie partnerdynamieken onder de loep te nemen?

Dan druk ik graag als bemiddelaar de verbindingsknop met jullie stevig in! Je bent welkom voor bemiddeling bij mij in Hasselt, of online via videocall.

Relatiebemiddeling

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x