Advies over kind & scheiding - oud

Je kind heeft er alle belang bij dat jullie als ouders samen de toekomst kunnen regelen, zodat het niet opgroeit in spanning of conflict. Door het hele plaatje in beeld te brengen hopen wij dat jullie bewust keuzes maken afgestemd op wat jullie en je kind uniek maakt, 

We horen cliënten vaak vertellen dat de stap naar een advocaat de situatie tussen hen niet vergemakkelijkte en tot conflict, helaas soms zelfs vechtscheiding, leidde. Dat ook de kosten aanzienlijk opliepen, en ze in een procedure belandden, zonder daar actief voor te kiezen. 

Dáárop willen wij antwoord bieden door vóóraf informatie te geven met dezelfde kennis als een advocaat. Tegelijk kijken we door de bril van bemiddelaar door niet enkel te focussen op het wettelijk kader, maar op álles dat belangrijk is:

- hoe je als ouder rekening kan houden met je kind

- aan welke reacties je je mag verwachten in functie van de leeftijd van je kind

- welke verblijfsregelingen mogelijk zijn en hoe financiële regelingen te treffen

Lukt het toch niet om samen regelingen uit te werken, dan bieden wij handvaten om ondanks discussiepunten of conflict er voor je kind te zijn zonder het mee in de strijd te betrekken. 

Als je merkt dat je kind worstelt met de scheiding, dan willen wij een blik op de situatie werpen om te zien hoe dat zou kunnen komen, en wat zou kunnen helpen.

Een andere vraag die ons regelmatig gesteld wordt gaat over de mogelijkheden om eerdere afspraken te herzien of aan te passen, omdat de situatie veranderd is bijvoorbeeld.

Kortom, wij willen een aanspreekpunt zijn voor jou als ouder waar je met al je vragen over je kind of het ouderschap bij scheiding terecht kan. 


Advies over kind & scheiding - oud

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x