Living together apart via bemiddeling in Hasselt

Partners scheiden, ouders niet

Bij het schrijven van het boek "Living together apart" (LTA) werd ik geïnspireerd door creatieve manieren om ouderschap na scheiding vorm te geven.

Soms door best verregaande keuzes, via birdnesting bijvoorbeeld of samen onder één dak te blijven wonen. Maar evenzeer door simpelweg bewust te kiezen voor allerlei manieren om als ouders verbonden te blijven. Vanuit de overtuiging dat ouders niet scheiden en ex-ouders niet bestaan. 

Mede daardoor, tesamen genomen met mijn passie voor bemiddeling en eerdere ervaringen als advocaat over de pijnlijke gevolgen van procederen, werd het mijn missie om bij te dragen aan een wereld zonder vechtscheidingen, zodat kinderen niet lijden als ouders scheiden. 

Met enkele eenvoudige basisuitgangspunten hoop ik je te inspireren om maximaal rekening te houden met je kind en denk ik graag creatief en met open mind met jullie mee op weg naar een ouderschapsplan op maat. 

Je kan via de links hieronder alvast twee vragenlijsten downloaden om te ontdekken of LTA iets voor jou is, en in welke mate mogelijk is in jullie situatie. 

Maar bovenal hou ik van persoonlijk contact, en heet ik je graag welkom voor bemiddeling, begeleiding, ondersteuning of informatie in je zoektocht. Lukt het jullie om samen op gesprek te komen, dan is dat fijn om meteen gelijkstemming te zoeken. Kom je liever alleen, dan kan dat natuurlijk ook.

Je kan via de links hieronder een gesprek inplannen. Je komt meteen terecht in een online agenda, en kan kiezen tussen persoonlijk gesprek bij mij in Hasselt of online via Zoom. Stuur je me liever een mailtje? Aarzel niet: contact@perspectieven.be.

Heb je het boek nog niet gelezen? Dan bezorg ik het je graag met een persoonlijke boodschap. Stuur me gerust een mailtje om je exemplaar aan te vragen. 

Living together apart via bemiddeling in Hasselt

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x