Hoopvol & gelukkig na scheiding

Een scheiding verandert je leven & je toekomst. 

Iedereen beleeft dat proces anders. 

Maar dat het een ingrijpende verlieservaring is; 

dat het tijd, moed & energie vraagt om je toekomst weer richting te geven; 

dat de impact blijvend voelbaar is op vele vlakken staat vast. 

Scheiden is een proces dat verloopt volgens een uniek parcours

Ieders proces verloopt anders & uniek.

Misschien nam je zelf wel de beslissing, maar dat maakt het proces waar je doorheen gaat niet minder intens. 

Misschien werd je geconfronteerd met de beslissing van je partner om uit elkaar te gaan, en voel je je machteloos of verslagen. 

Misschien neem je vrij snel de draad weer op, maar merk je toch dat er veel veranderd is waardoor je zoekend bent naar houvast.

Misschien heb je heel wat meer tijd nodig om je leven weer richting te geven en ervaar je nood aan richtingaanwijzers.

Misschien maakt de partnerbreuk heel wat meer bij je los dan je ooit verwachtte. 

Misschien ervaar je dat naast je partnerrol ook andere rollen in je leven zodanig veranderen dat je vele nieuwe evenwichten te zoeken hebt. 

Misschien worstel je met gevoelens die je moeilijk een plaats kan geven. 

Misschien is loslaten algemeen niet je sterkste kant.

Misschien ben je beland in wat jij ervaart als vechtscheiding terwijl je het zo graag anders had gezien. 

Misschien weegt het gevoel dat je je kind(eren) niet de leefomgeving kan bieden die je had gewenst enorm op je.

Opnieuw op zoek naar balans

Scheiden brengt alleszins niet zelden de reflectie dat het tijd is om ook in andere aspecten van je leven de balans opnieuw te zoeken. Doordat de impact voelbaar is op vele vlakken, ervaar je wellicht ook dat je uitgedaagd wordt op verschillende terreinen.

Je werk, je vriendschappen, je familie, je persoonlijke leven, omgaan met spanningen & conflicten, je ouderschap, je eigenheid terugvinden, je grenzen bewaren of bewaken in alle omstandigheden, … 

Hoe dan ook: het is een proces, een parcours van vallen & opstaan, van zoeken & vinden, van reflectie & verandering, van loslaten & omarmen, …

Het is geen proces dat zich zomaar vanzelf en op één-twee-drie voltrekt. Het vraagt bewust aandacht en zorg.

Het gaat gepaard met uitdagingen & hindernissen.

Maar in het hart van elke moeilijkheid ligt ook steeds een kans. 

Wat ik voor jou wil betekenen?

In een proces van verandering & uitdaging wil ik je helpen kansen ontdekken, wijsheid helpen vinden, positieve kracht aanreiken die je in je hebt maar soms misschien moeilijk kan vinden, energie geven om hoopvol vooruit te gaan. 

Ik wil je een extra paar ogen & oren bieden;  een schouder naast je zijn in je weg naar een toekomst waarin je geluk vindt, je inspireren om los te laten wat je niet langer dient en je rugzak te vullen met wijsheid.

In eender welk aspect je worstelt na scheiding, of waarin je zoekend bent. 

Ik heb eigenlijk maar één intentie: je verder op weg helpen naar een hoopvolle & gelukkige toekomst, waarin jij ten volle jezelf kan zijn & blijven. Je leren ontdekken dat externe omstandigheden je niet hoeven te weerhouden om de beste versie van jezelf te zijn. Je brengen tot bij je innerlijke bron van positieve krachten en energieën om op elk moment bewuste keuzes te maken die bijdragen aan je geluk.

Je sterken om trouw te blijven aan jezelf en je grenzen te bewaken, zodat je van daaruit in liefdevolle verbinding kan blijven gaan met iedereen rondom.

Je helpen evenwicht vinden als je worstelt met twijfels, omstandigheden, conflicten of spanningen die je uit balans brengen.

Kortom, er zijn voor jou.

Het enige engagement dat ik van jou verwacht is openheid om ten volle krachten, wijsheid & positieve energie op te doen. 

We focussen op de aspecten waarin jij worstelt, om te bouwen aan fundamenten waarop jij op elk moment kan bouwen & vertrouwen. 

Ik ontmoet je dan graag een eerste keer voor een (h)echt gesprek, om te ontdekken wie je bent, wat jou uniek maakt en wat je op dit moment afremt. We brengen in kaart op welke vlakken je hindernissen of uitdagingen ervaart.

Voelen we wederzijds een klik, dan gaan we samen op pad en stippelen een parcours uit waarin jij in de eerste plaats weer helemaal jezelf terugvindt, keuzes maakt die bij je passen en ongeacht of ondanks de omstandigheden positieve krachten kan aanspreken om vooruit te gaan. We willen terugblikken met de juiste bril en vooruitblikken met perspectief op mogelijkheden. Ik wil je brengen tot bij je innerlijke bron van krachten en positiviteit, zodat je die kan koesteren en telkens aanspreken als nodig. 

We focussen in jouw traject op jouw persoonlijke hindernissen. Tijdens ontmoetingen wil ik je inspireren om er de groeikansen of mogelijkheden in te zien, zodat je er actief aan kan werken in de periodes tussenin. Als het van mij afhangt en als het weer het enigszins toelaat ontmoeten we elkaar misschien wel in de natuur, tijdens een wandeling. Al mag je er ook voor kiezen dat eerder gezellig binnen te doen.

Maar alles begint natuurlijk met een eerste ontmoeting.

Ik kijk er alleszins naar uit om kennis met je te maken en je verhaal te horen. Waarmee je ook worstelt, weet dat je welkom bent.

Je kan hieronder een gesprek plannen, maar wil je graag eerst contact stuur me dan gerust een mailtje. 

Hoopvol & gelukkig na scheiding

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x