Scheidingsovereenkomst - online of offline

Om te scheiden in onderling overleg is in de meeste gevallen een overeenkomst en/of ouderschapsplan nodig met daarin de afspraken die jullie maken. Slagen jullie er in om samen tot regelingen te komen, dan is het belangrijk dat deze vertaald worden in een juridisch correct document, op maat en in begrijpelijke taal.

Bij Perspectieven kan je daarvoor terecht, zodat je zonder hoge kosten en op een laagdrempelige manier de scheiding kan regelen. Met op elk moment de optie tot bijkomende informatie & gesprekken, omdat het belangrijk is keuzes te maken waar je écht achter staat. 

Online scheiden via eot

Via online begeleiding een overeenkomst op maat om je scheiding in onderling overleg te regelen. Zonder hoge kosten en op eigen tempo.

Persoonlijke begeleiding

Wil je extra informatie of persoonlijke begeleiding om vervolgens je scheidingsovereenkomst op te stellen, dan plannen we een kennismakingsgesprek met jullie beide samen om alles rustig te overlopen.

Download kosteloos "Eerste Hulp bij Scheiding"

Scheidingsovereenkomst - online of offline

Scheiding - álle hulp onder één dak

Als bemiddelaar met ervaring als advocaat in het familierecht bied ik je graag Perspectieven om je scheiding in goede banen te leiden.

Lees meer

Bemiddeling : samen & respectvol scheiden.

Via bemiddeling samen & respectvol scheiden. Zonder advocaat, maar met een bemiddelaar, en zó dat je kind niet lijdt onder de scheiding.

Lees meer

Juridisch advies bij scheiding: je rechten en plichten in kaart

Vragen over je rechten&plichten vóór, tijdens of na scheiding? Met ervaring als advocaat familierecht biedt Perspectieven juridisch advies als bemiddelaar.

Lees meer

Je scheiding verwerken

Scheiden is emotioneel erg ingrijpend en vraagt veel van je. Veel gevoelens overspoelen je: boosheid, verdriet, schuldgevoel, mislukking, eenzaamheid, onzekerheid, onmacht,....In dat proces heb je nood aan houvast en een luisterend oor.

Lees meer

Living together apart

Voor ouders die bij scheiding creatief willen zoeken naar manieren om te zorgen dat hun kind zo weinig mogelijk lijdt, volgens de principes van "Living together apart".

Lees meer

Grootouders & scheiding

Als grootouder is de scheiding van je kind ook ingrijpend. Het is niet gemakkelijk om je (klein)kindte zien worstelen. Misschien ben je ook ongerust over je contact met je kleinkind in de toekomst. Perspectieven helpt je ook als grootouders met vragen over de scheiding van hun kind.

Lees meer

Online scheiden

Als jullie het zelfstandig eens kunnen geraken, dan zorgen wij voor opstellen van de scheidingsovereenkomst en afhandeling van de scheiding via online begeleiding.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x