Scheiding - álle hulp onder één dak


Scheiden doe je altijd samen

Een scheiding doet je leven daveren op haar fundamenten, omdat ongeveer alles verandert en het op persoonlijk vlak een hele beproeving is. In een periode waarin je overmand bent door veel emoties, valt tegelijk ook veel te regelen. Zelfs als je scheiding eens geregeld is, heb je misschien nog nood aan ondersteuning of bemiddeling bij conflict. En ook vóór je gaat scheiden worstel je met vele vragen.

Perspectieven wil vóór, tijdens & na scheiding op één plek antwoord bieden op elke vraag van (ex-)partners, koppels, ouders, grootouders, nieuwe gezinnen,...

Samen of apart.

Op elk vlak: juridisch, emotioneel, relationeel, voor bemiddeling,...

Je vindt hieronder een overzicht van onze Perspectieven. Heb je echter een vraag of wil je graag persoonlijk contact, aarzel niet om contact te nemen! 

Scheiding - álle hulp onder één dak

Bemiddeling : samen & respectvol scheiden.

Via bemiddeling samen & respectvol scheiden. Zonder advocaat, maar met een bemiddelaar, en zó dat je kind niet lijdt onder de scheiding.

Lees meer

Juridisch advies bij scheiding: je rechten en plichten in kaart

Vragen over je rechten&plichten vóór, tijdens of na scheiding? Met ervaring als advocaat familierecht biedt Perspectieven juridisch advies als bemiddelaar.

Lees meer

Scheidingsovereenkomst - online of offline

Als jullie het zelfstandig eens geraken over wat te regelen valt bij scheiding, dan kan je bij Perspectieven terecht voor het opstellen van je scheidingsovereenkomst. Via online of persoonlijke begeleiding.

Lees meer

Je scheiding verwerken

Scheiden is emotioneel erg ingrijpend en vraagt veel van je. Veel gevoelens overspoelen je: boosheid, verdriet, schuldgevoel, mislukking, eenzaamheid, onzekerheid, onmacht,....In dat proces heb je nood aan houvast en een luisterend oor.

Lees meer

Living together apart

Voor ouders die bij scheiding creatief willen zoeken naar manieren om te zorgen dat hun kind zo weinig mogelijk lijdt, volgens de principes van "Living together apart".

Lees meer

Grootouders & scheiding

Als grootouder is de scheiding van je kind ook ingrijpend. Het is niet gemakkelijk om je (klein)kindte zien worstelen. Misschien ben je ook ongerust over je contact met je kleinkind in de toekomst. Perspectieven helpt je ook als grootouders met vragen over de scheiding van hun kind.

Lees meer

Online scheiden

Als jullie het zelfstandig eens kunnen geraken, dan zorgen wij voor opstellen van de scheidingsovereenkomst en afhandeling van de scheiding via online begeleiding.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x