Online scheiden

Als jullie het zelfstandig eens kunnen geraken nadat jullie de nodige informatie kregen, dan kan de scheiding ook via online begeleiding worden afgerond. 

Zonder hoge kosten en op eigen tempo dus.

Omdat iedereen uniek is en elke situatie anders, staat ook in het kader van online scheiden een persoonlijke aanpak centraal. Jullie staan immers op punt om belangrijke beslissingen te nemen over de toekomst, en dat doe je niet over één nacht ijs. Zeker als je ook mama of papa bent, is het belangrijk dat jullie ouderschapsovereenkomst de basis legt voor een toekomst waarin jullie allebei volwaardig ouder zijn en je kind gelukkig is. 

Kortom, jullie onderlinge afspraken worden vertaald in een scheidingsovereenkomst op maat, in "mensentaal" en met een hart. 

Je kan via de link hieronder vrijblijvend en kosteloos een uitgebreide informatiebundel aanvragen. Daarin vind je naast uitleg over het verloop van online scheiden via Perspectieven meteen ook heel wat informatie over scheiden in onderling overleg. Wat er te regelen valt, en hoe dat kan onder meer. 

Online scheiden

Scheiding - álle hulp onder één dak

Als bemiddelaar met ervaring als advocaat in het familierecht bied ik je graag Perspectieven om je scheiding in goede banen te leiden.

Lees meer

Bemiddeling : samen & respectvol scheiden.

Via bemiddeling samen & respectvol scheiden. Zonder advocaat, maar met een bemiddelaar, en zó dat je kind niet lijdt onder de scheiding.

Lees meer

Juridisch advies bij scheiding: je rechten en plichten in kaart

Vragen over je rechten&plichten vóór, tijdens of na scheiding? Met ervaring als advocaat familierecht biedt Perspectieven juridisch advies als bemiddelaar.

Lees meer

Scheidingsovereenkomst - online of offline

Als jullie het zelfstandig eens geraken over wat te regelen valt bij scheiding, dan kan je bij Perspectieven terecht voor het opstellen van je scheidingsovereenkomst. Via online of persoonlijke begeleiding.

Lees meer

Je scheiding verwerken

Scheiden is emotioneel erg ingrijpend en vraagt veel van je. Veel gevoelens overspoelen je: boosheid, verdriet, schuldgevoel, mislukking, eenzaamheid, onzekerheid, onmacht,....In dat proces heb je nood aan houvast en een luisterend oor.

Lees meer

Living together apart

Voor ouders die bij scheiding creatief willen zoeken naar manieren om te zorgen dat hun kind zo weinig mogelijk lijdt, volgens de principes van "Living together apart".

Lees meer

Grootouders & scheiding

Als grootouder is de scheiding van je kind ook ingrijpend. Het is niet gemakkelijk om je (klein)kindte zien worstelen. Misschien ben je ook ongerust over je contact met je kleinkind in de toekomst. Perspectieven helpt je ook als grootouders met vragen over de scheiding van hun kind.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x