Juridisch advies bij scheiding

Bij scheiding heb je nood aan advies en informatie. Er valt immers heel wat te regelen. Ook na scheiding zit je misschien nog met vragen.

Heb je een vraag over je rechten of plichten? Over je kind, co-ouderschap, onderhoudsgeld, het huis, wat te regelen valt,....dan wil ik daarop antwoord bieden, zodat je daarvoor niet naar een advocaat hoeft.  

Ik was jarenlang zelf advocate in het familierecht dus weet goed hoe belangrijk het is om goed geïnformeerd te worden.

Tegelijk leerde ik dat de wet en het recht alléén niet tot oplossingen leiden. Want naast juridische regelingen zijn ook emotionele aspecten belangrijk. Anders gezegd: gelijk halen zorgt niet noodzakelijk voor geluk. Zeker als je een kind hebt, wil je er zorg voor dragen dat je kind niet lijdt onder de scheiding door jarenlang conflict. 

Vandaag werk ik als bemiddelaar en geef ik vanuit die positie juridisch advies. Breng ik rechten en plichten in kaart, rekening houdend met het hele plaatje. Leg ik de gevolgen en draagwijdte ook uit, zodat je bewust keuzes kan maken. 

Kortom, ik wil juridisch advies verlenen,laagdrempelig, betaalbaar en mét oog voor menselijke aspecten. Vanuit de intentie om alle kansen op onderlinge regeling te laten bestaan, zodat je de beslissingen over jouw toekomst en die van je kind niet hoeft over te laten aan een rechter en niet belandt in een procedure die veel geld, tijd en negatieve energie kost.

Heb je dus een vraag of nood aan advies, dan ontmoet ik je graag.


Juridisch advies bij scheiding

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x