Je scheiding verwerken

Bij scheiding neemt je leven een blijvende wending. 

Je verliest de veiligheid van je relatie & gezin, je rol als mama of papa verandert, je zelfbeeld & (zelf)vertrouwen is geschonden, je hebt praktisch en financieel heel wat zorgen, je kind worstelt misschien wel met de scheiding, vele kleine gewoontes vallen weg, je netwerk verandert,....

Het vraagt heel wat moed, kracht & energie om nieuwe fundamenten te leggen waarop je een hoopvolle en gelukkige nieuwe toekomst kan bouwen.

Dat hoef je niet alleen te doen. Perspectieven biedt je in dat proces coaching, ondersteuning, inzicht, begeleiding & wijsheid. 

Tot je weer op eigen kracht verder kan. 

Ik ontmoet je graag voor een warm gesprek, bij mij in Hasselt of online (via Zoom). Is er een 'klik' dan ga ik graag met je op pad in een traject om weer stap per stap te bouwen aan nieuwe fundamenten, gebaseert op wijsheid uit je verleden en inzicht in je wensen voor de toekoms. 

Via de knop hieronder kom je terecht in de online agenda om gesprek in te plannen. Wil je liever eerst persoonlijk contact via mail? Dan kan dat via deze link. 


Je scheiding verwerken

Scheiding - álle hulp onder één dak

Als bemiddelaar met ervaring als advocaat in het familierecht bied ik je graag Perspectieven om je scheiding in goede banen te leiden.

Lees meer

Bemiddeling : samen & respectvol scheiden.

Via bemiddeling samen & respectvol scheiden. Zonder advocaat, maar met een bemiddelaar, en zó dat je kind niet lijdt onder de scheiding.

Lees meer

Juridisch advies bij scheiding: je rechten en plichten in kaart

Vragen over je rechten&plichten vóór, tijdens of na scheiding? Met ervaring als advocaat familierecht biedt Perspectieven juridisch advies als bemiddelaar.

Lees meer

Scheidingsovereenkomst - online of offline

Als jullie het zelfstandig eens geraken over wat te regelen valt bij scheiding, dan kan je bij Perspectieven terecht voor het opstellen van je scheidingsovereenkomst. Via online of persoonlijke begeleiding.

Lees meer

Living together apart

Voor ouders die bij scheiding creatief willen zoeken naar manieren om te zorgen dat hun kind zo weinig mogelijk lijdt, volgens de principes van "Living together apart".

Lees meer

Grootouders & scheiding

Als grootouder is de scheiding van je kind ook ingrijpend. Het is niet gemakkelijk om je (klein)kindte zien worstelen. Misschien ben je ook ongerust over je contact met je kleinkind in de toekomst. Perspectieven helpt je ook als grootouders met vragen over de scheiding van hun kind.

Lees meer

Online scheiden

Als jullie het zelfstandig eens kunnen geraken, dan zorgen wij voor opstellen van de scheidingsovereenkomst en afhandeling van de scheiding via online begeleiding.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x