Grootouders & scheiding

Ons kind gaat scheiden...

Scheiden is niet alleen ingrijpend en pijnlijk voor partners en de kinderen. Ook grootouders worstelen met de scheiding van hun kind. Dat kan vele redenen hebben: het verdriet van je kind of kleinkind raakt je, je weet niet hoe je je kleinkind kan steunen, je maakt je zorgen over het omgangsrecht in de toekomst,....

Als bemiddelaar & jurist help ik je graag vooruit met eender welke vraag je als grootouder worstelt tengevolge van de scheiding van je kind:

  • door inzichten te delen over hoe je voor ieder goed kan doen
  • door je rechten te schetsen als je je zorgen maakt over de omgang met je kleinkind in de toekomst bijvoorbeeld.
  • door te bemiddelen bij conflict zodat je niet naar de rechtbank hoeft, maar wel samen tot regelingen kan komen over je kleinkind

Heb je een vraag als grootouder, contacteer me gerust. Dat kan via een mailtje naar contact@perspectieven.be of via dit formulier.

Via de knop hieronder kom je terecht in een online agenda waarin je rechtstreeks een afspraak kan plannen, bij mij in Hasselt of online via Zoom. 

Grootouders & scheiding

Scheiding - álle hulp onder één dak

Als bemiddelaar met ervaring als advocaat in het familierecht bied ik je graag Perspectieven om je scheiding in goede banen te leiden.

Lees meer

Bemiddeling : samen & respectvol scheiden.

Via bemiddeling samen & respectvol scheiden. Zonder advocaat, maar met een bemiddelaar, en zó dat je kind niet lijdt onder de scheiding.

Lees meer

Juridisch advies bij scheiding: je rechten en plichten in kaart

Vragen over je rechten&plichten vóór, tijdens of na scheiding? Met ervaring als advocaat familierecht biedt Perspectieven juridisch advies als bemiddelaar.

Lees meer

Scheidingsovereenkomst - online of offline

Als jullie het zelfstandig eens geraken over wat te regelen valt bij scheiding, dan kan je bij Perspectieven terecht voor het opstellen van je scheidingsovereenkomst. Via online of persoonlijke begeleiding.

Lees meer

Je scheiding verwerken

Scheiden is emotioneel erg ingrijpend en vraagt veel van je. Veel gevoelens overspoelen je: boosheid, verdriet, schuldgevoel, mislukking, eenzaamheid, onzekerheid, onmacht,....In dat proces heb je nood aan houvast en een luisterend oor.

Lees meer

Living together apart

Voor ouders die bij scheiding creatief willen zoeken naar manieren om te zorgen dat hun kind zo weinig mogelijk lijdt, volgens de principes van "Living together apart".

Lees meer

Online scheiden

Als jullie het zelfstandig eens kunnen geraken, dan zorgen wij voor opstellen van de scheidingsovereenkomst en afhandeling van de scheiding via online begeleiding.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x