google-site-verification=s0vk93TyzPBsoxVjaeAlHvT41RG9YjI8HVBem4kqLrE 230269568029205 215098549701742

Scheiding

Scheiden is ingrijpend. Ongeveer alles in je leven verandert. Je worstelt met intense gevoelens & tegelijk valt er heel wat te regelen. Over je toekomst, over  je financiën, je huis,...én over je kind(eren).. In dat proces heb je nood aan degelijke informatie, betrouwbare houvast, juridisch advies, een luisterend oor, bemiddeling,...

Ik wil je vóór, tijdens & na scheiding alle hulp bieden die je zoekt. Op elk vlak. Samen of apart.

Dus heb je een vraag die rechtstreeks of onrechtstreeks te maken heeft met scheiding, dan ben je hier op de juiste plek.

Alle hulp vóór, tijdens en na scheiding onder één dak

Als bemiddelaar met ervaring als advocaat in het familierecht bied ik je graag Perspectieven om je scheiding in goede banen te leiden.

Lees meer

Bemiddeling : samen & respectvol scheiden.

Via bemiddeling samen & respectvol scheiden. Zonder advocaat, maar met een bemiddelaar, en zó dat je kind niet lijdt onder de scheiding.

Lees meer

Juridisch advies bij scheiding: je rechten en plichten in kaart

Vragen over je rechten&plichten vóór, tijdens of na scheiding? Met ervaring als advocaat familierecht biedt Perspectieven juridisch advies als bemiddelaar.

Lees meer

Scheidingsovereenkomst - EOT - ouderschapsplan

Ik verwerk jullie afspraken & regelingen in een scheidingsovereenkomst (EOT). Op maat, in mensentaal & met een hart.

Lees meer

Je scheiding verwerken

Scheiden is emotioneel erg ingrijpend en vraagt veel van je. Veel gevoelens overspoelen je: boosheid, verdriet, schuldgevoel, mislukking, eenzaamheid, onzekerheid, onmacht,....In dat proces heb je nood aan houvast en een luisterend oor.

Lees meer

Living together apart

Voor ouders die bij scheiding creatief willen zoeken naar manieren om te zorgen dat hun kind zo weinig mogelijk lijdt, volgens de principes van "Living together apart".

Lees meer

Grootouders & scheiding

Als grootouder is de scheiding van je kind ook ingrijpend. Het is niet gemakkelijk om je (klein)kindte zien worstelen. Misschien ben je ook ongerust over je contact met je kleinkind in de toekomst. Perspectieven helpt je ook als grootouders met vragen over de scheiding van hun kind.

Lees meer
Scheiding

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x