Scheiding

Ga je scheiden? 

Wil je dat op de best mogelijke manier regelen? 

Zonder in een lange en dure vechtscheiding te belanden?

Wil je er alles aan doen om te vermijden dat je kind lijdt onder de scheiding? 

Laat me jou dan helpen. 

Door jullie samen als bemiddelaar van A tot Z te begeleiden. Naar een onderlinge regeling op maat. Want ja, dat kán, zelfs als je dat nu niet gelooft.

Door jou bij te staan met betaalbaar juridisch advies. Als samen bemiddelen toch geen optie blijkt.

Door je te ondersteunen in ouderschap na scheiding. Zodat je op elk moment een betrokken ouder voor je kind blijft. Ook als je kind niet meer altijd bij je is.

Door je te helpen om de scheiding te verwerken. Tot je weer op eigen kracht de toekomst gelukkig tegemoet kan gaan.

Dus zoek je vóór, tijdens of na scheiding bemiddeling, juridisch advies of houvast

Dan bied ik je graag vooruitzichten op verbetering, oplossing of overeenkomst. Perspectieven met andere woorden.

Scheiden is ingrijpend. Ongeveer alles in je leven verandert. 

Je verliest de zekerheid van je gezin, je rol als ouder verandert, je gaat financiële onzekerheid tegemoet, je ziet je kind worstelen met verdriet, je verliest een deel van je familie en misschien zelfs ruimer netwerk,... 

Je hebt het ook moeilijk, worstelt met intense gevoelens, ervaart afstand tussen jou en je partner met wie je nochtans jaren lief en leed deelde. Tegelijk gaat het leven door. Én vallen er belangrijke beslissingen te nemen. Over je toekomst, over geld, je huis,...én over je kind(eren)..

In dat proces heb je nood aan degelijke informatie, stevige houvast, juridisch advies, begeleiding, een luisterend oor, bemiddeling,...

Ik wil je vóór, tijdens & na scheiding alle hulp bieden die je zoekt. Op elk vlak. 

Liefst samen. Omdat ik als bemiddelaar oprecht geloof dat er geen winnaars zijn bij scheiding. Dat je er altijd goed aan doet samen & respectvol de scheiding te regelen. Dat je daarbij hulp nodig hebt, omdat de kans reëel is dat praten met elkaar niet vlot loopt. 

En lukt het niet samen, dan help ik je apart. Door je degelijk te informeren over je rechten en plichten. Bemiddelingsgericht, dus zonder het conflict te vergroten. Door je te helpen steviger in je schoenen te staan. Door je te helpen balans te vinden in je ouderschap na scheiding. Door je als ouder te informeren over hoe je vermijdt dat je kind lijdt onder de scheiding. 

Kortom, heb je een vraag die rechtstreeks of onrechtstreeks te maken heeft met scheiding. Dan hoop ik je snel te ontmoeten.

Scheiding - álle hulp onder één dak

Als bemiddelaar met ervaring als advocaat in het familierecht bied ik je graag Perspectieven om je scheiding in goede banen te leiden.

Lees meer

Bemiddeling : samen & respectvol scheiden.

Via bemiddeling samen & respectvol scheiden. Zonder advocaat, maar met een bemiddelaar, en zó dat je kind niet lijdt onder de scheiding.

Lees meer

Juridisch advies bij scheiding: je rechten en plichten in kaart

Vragen over je rechten&plichten vóór, tijdens of na scheiding? Met ervaring als advocaat familierecht biedt Perspectieven juridisch advies als bemiddelaar.

Lees meer

Scheidingsovereenkomst - online of offline

Als jullie het zelfstandig eens geraken over wat te regelen valt bij scheiding, dan kan je bij Perspectieven terecht voor het opstellen van je scheidingsovereenkomst. Via online of persoonlijke begeleiding.

Lees meer

Je scheiding verwerken

Scheiden is emotioneel erg ingrijpend en vraagt veel van je. Veel gevoelens overspoelen je: boosheid, verdriet, schuldgevoel, mislukking, eenzaamheid, onzekerheid, onmacht,....In dat proces heb je nood aan houvast en een luisterend oor.

Lees meer

Living together apart

Voor ouders die bij scheiding creatief willen zoeken naar manieren om te zorgen dat hun kind zo weinig mogelijk lijdt, volgens de principes van "Living together apart".

Lees meer

Grootouders & scheiding

Als grootouder is de scheiding van je kind ook ingrijpend. Het is niet gemakkelijk om je (klein)kindte zien worstelen. Misschien ben je ook ongerust over je contact met je kleinkind in de toekomst. Perspectieven helpt je ook als grootouders met vragen over de scheiding van hun kind.

Lees meer

Online scheiden

Als jullie het zelfstandig eens kunnen geraken, dan zorgen wij voor opstellen van de scheidingsovereenkomst en afhandeling van de scheiding via online begeleiding.

Lees meer
Scheiding

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x