Als je twijfelt tussen scheiden of blijven

Scheiden of niet? Als je twijfelt tussen scheiden of blijven...

Twijfels in je relatie wegen zwaar. 

Tegenstrijdige gevoelens die elkaar afwisselen, een doolhof van vragen, angst voor de toekomst, niet weten wat te doen, een wirwar van onzekerheden & een zoektocht naar houvast. Dat vat misschien wel samen wat je voelt in als je twijfel tussen scheiden of blijven.  

Ik wil je in die woelige fase Perspectieven bieden: een luisterend oor, een klankbord, een mentor om je te begeleiden in het kiezen tussen scheiden of blijven. Tegelijk ook iemand aan wie je vragen kan stellen over de gevolgen van scheiden. Want ik weet uit ervaring dat die er ook vaak zijn. 

Ik ontmoet je als bemiddelaar, als jurist, maar vooral als Maaike. Luister in de eerste plaats en stap volledig binnen in jouw verhaal, om gehoor te geven aan wat bij jou leeft.

Waarom Perspectieven bij twijfel in je relatie

Met Perspectieven wil ik bijdragen aan bewuste keuzes, die je weloverwogen kan maken.

Een extra paar ogen & oren helpen om je situatie volledig in kaart te brengen en om te vermijden dat angst het wint van hoop en kracht. Door antwoord te krijgen op vragen waar je mee worstelt krijg je voeling met wat voor jou de beste weg is om te volgen. Die vragen kunnen heel uiteenlopend zijn: emotioneel, praktisch, maar evenzeer juridisch. Daarin ligt voor mij de kracht van Perspectieven: ik bundel mijn kennis en ervaring als bemiddelaar, jurist & Maaike. 


Een afspraak plannen om de twijfel tussen scheiden of blijven te beslechten

Ik heet je graag van harte welkom voor een warm gesprek. 

Bij mij of  via een videogesprek. Via de knop hieronder kom je meteen terecht in mijn agenda om een tijdstip te kiezen. 

Wil je liever eerst contact, stuur gerust een mailtje of laat hier een berichtje achter.

Als je twijfelt tussen scheiden of blijven

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x