Sanne Hermans

"The journey of a 1000 miles begins with a single step."

Als seksuologe, relatie- en gezinscoach ben ik gepassioneerd door relaties. 

Achter elke relatie zit een bijzonder verhaal. Soms kan je het gevoel hebben dat jouw verhaal niet loopt zoals je het verwacht of komen er hindernissen op je pad waardoor je  de weg kwijt geraakt. Via een oplossingsgerichte aanpak wil ik jou/jullie terug schrijver maken van jouw of jullie eigen verhaal.

Het is mijn missie om jou persoonlijk, jullie als koppel of als (nieuw) gezin te begeleiden bij het oplossen van zorgen, vragen of problemen die te maken hebben met seksualiteit, jullie (ex-)partnerschap of de dynamiek van het gezin. Ik wil je mogelijkheden helpen zien zodat je keuzes kan maken en problemen oplossen op een manier die bij jou past.

Je kan bij mij terecht voor counseling, relatieadvies, oplossingsgerichte therapie en sekstherapie inzake verbindings- en communicatieproblemen, seksuele en/of  relatieproblemen, seksuele identiteit, bindings- en scheidingsangst, relationele eenzaamheid, verwerking van relatiebreuk of echtscheiding enzoverder. 

Omdat woorden niet alles zeggen en het verhelderend kan zijn om situaties van op afstand te bekijken, werk ik ook graag op een visuele manier. Dit uit zich in bijvoorbeeld familieopstellingen met duplo, praktische oefeningen én in het werken met paarden.

Als paardencoach is het werken met paarden een andere passie. De spiegel die zij mensen voorhouden is uiterst bijzonder. Interacties en relaties zijn voor deze sociale dieren letterlijk van levensbelang en het zijn meesters in non-verbale communicatie.

Vaak is het niet altijd even gemakkelijk om met woorden uit te leggen wat er precies aan de hand is of heb je het gevoel dat praten niet werkt. Doordat je vrij beweegt in de sessie kan je de situatie van op een afstand bekijken. Het paard zorgt voor deze afstand en bied ook de nodige steun.


Sanne Hermans

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x