Relatiebemiddeling

Uitdagingen en conflict bieden ook kansen tot groei en hechtere verbinding. Dat is met relatieproblemen net zo.

Met jullie engagement wil ik bijdragen aan verandering of verbetering in je relatie op korte termijn. Naast betrokkenheid en een luisterend oor, deel ik wijsheid & inzichten om:

  • belemmerende patronen bloot te leggen, in eigen gedrag en jullie dynamiek als koppel
  • verbinding te stimuleren via woorden die 'werken' : spreken om gehoord te worden, luisteren om te begrijpen
  • een sfeer te creĆ«ren die liefde ondersteunt 
  • anders om te gaan met conflict door samen te groeien voorbij gelijk of ongelijk, juist of fout.
  • vertrouwen te herstellen of versterken

Welke uitkomst een traject ook heeft, het is altijd zinvol om samen na te gaan wat nodig is om opnieuw (h)echt verbonden te worden of vast te stellen dat de afstand te groot geworden is. Alles dat belangrijk is voor jullie kan aan bod komen: liefde, vertrouwen, eenzaamheid in de relatie, twijfel, affectie, intimiteit, respect, ......

Willen jullie actief aandacht aan de relatie besteden, vanuit de intentie om persoonlijk en als koppel op korte termijn te groeien, of net samen tot de vaststelling te komen dat het tijd is om de relatie los te laten? Ligt jullie focus in de eerste plaats op oplossingen, eerder dan te willen graven in problemen? Hebben jullie een open mind voor inspiratie en bereidheid om jullie partnerdynamieken onder de loep te nemen?

Dan druk ik graag de verbindingsknop met jullie stevig in!

Ik ontmoet je graag voor een kennismakingsgesprek, bij mij in Hasselt of online via Zoom. Is er een "klik" dan ga ik vervolgens graag met jullie op pad voor een verbindingstraject van een aantal sessies. 

Heb je toch nog een vraag? Stuur me gerust een mailtje via het contactformulier.

Relatiebemiddeling

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x