Relatiehulp

Worstel je met relatieproblemen? 

Twijfel je tussen scheiden of blijven?

Lukt het jullie moeilijk om te communiceren?

Maken jullie veel ruzie?

Voel je je niet meer (h)echt verbonden met je partner?

Dan help ik je graag, samen of apart, om te groeien in verbinding.

Met jezelf en met elkaar.

"Creating happiness by connecting people", dat is mijn passie in een notendop.

Gelukkig zijn, dat wens ik iedereen oprecht toe. De basis voor geluk ligt in verbinding. In de eerste plaats met jezelf, je omstandigheden en met elkaar als gevolg daarvan. 

Dé sleutel tot verbinding ligt in communicatie. In de ruime zin van het woord.  

Met jezelf: hoe je jezelf aanspreekt, externe omstandigheden onder woorden brengt naar je binnenwereld. 

Met elkaar. Door belemmerende dynamieken en patronen in jullie communicatie is de kans reëel is dat wat écht bedoeld wordt bedolven raakt onder verwijten, oordelen en eindeloze discussies. Wil je relatieproblemen echt oplossen, dan zal dat niet kunnen zonder communicatie.

Misschien is jullie verbinding al langere tijd zoek, en weet je niet meer of ze nog te herstellen is. Dan zoek je naar antwoorden, op vragen die je jezelf stelt.

Eigenlijk heb ik je nu in een notendop al verteld wat ik je te bieden heb. 

Groeien. Kiezen. Relateren. Communiceren.. Conflictwijsheid. 

Komen jullie samen naar mij, dan ga ik als bemiddelaar (niet als relatietherapeut) met jullie op weg.. Dan ligt de focus op communicatie: spreken om gehoord te worden, luisteren om te begrijpen. Dan nodig ik jullie uit om verder te kijken dan gelijk of ongelijk. Om minder te denken in oordelen, verwijten en problemen. En meer in behoeften, kansen en oplossingen. Om conflict te zien als een kans om mekaar en jezelf beter te leren kennen. 

Meer over relatiebemiddeling

Kom je alleen, in een relatie of als  single, dan spreek ik je hart, je dromen, je wensen, je verlangens aan. Help ik je om ook in conflictsituaties, als je onder druk staat of geconfronteerd wordt met ingrijpende gebeurtenissen in verbinding te blijven met jezelf. 

Misschien is de verbinding in je relatie al langere tijd zoek en weet je niet of ze nog te herstellen is. Dan zoek je naar antwoorden op vragen die je je stelt. Kracht om keuzes te maken.

Ik wil / Wij willen groeien in verbinding. 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x