Maaike Goyens

"My passion is  to create happiness by connecting people."

Ik geloof dat we in relatie tot anderen bewust keuzes kunnen maken en dat onze keuze altijd impact heeft op de dynamiek. Oók in moeilijke situaties, zoals scheiding of relatieproblemen.

Door communicatie en bemiddeling wil ik bijdragen aan geluk door verbinding te creëren, te versterken of te herstellen.Met zichzelf en met elkaar. Zo dat evenwichtige oplossingen gevonden worden, waarin kiezen voor geluk minstens even belangrijk is als voor gelijk. 

Perspectieven ontstond nadat ik als advocate ondervond hoe de wet en het recht eigenlijk zelden goed antwoord bieden op persoonlijke & familiale conflicten. Zeker als er kinderen betrokken zijn wil ik er alles aan doen om te zorgen dat zij niet lijden onder de scheiding.

Mijn levensweg heeft mij veel geleerd, zowel persoonlijk als professioneel. Onder meer dat in conflict en verdriet ook kansen liggen om te groeien, dat verbindende communicatie magisch werkt, en dat je op elk moment keuzes hebt in hoe met uitdaging om te gaan.

Ik heb mij toegelegd op relaties tussen mensen, conflicthantering, communicatie, scheiding & ouderschap na scheiding. Daarnaast heb ik mij bijzonder verdiept in de gevolgen van scheiding voor kinderen, omdat ik mijn steentje wil bijdragen aan een wereld met minder vechtscheidingen zodat kinderen niet lijden als ouders scheiden. 

Sinds ik besliste om niet langer als advocate te werken heb ik mijn weg professioneel gevonden in het werken

- met koppels, samen of apart, rond relatie, conflict en verbinding

- met ouders en partners die scheiden 

- met wie wil leren uit eerdere teleurstellingen

Vandaag heb ik dus het grote geluk om mijn juridische kennis en ervaring te combineren met mijn passie voor bemiddeling & verbindende communicatie. 

Even graag als werken met cliënten, deel ik mijn kennis en ervaring in inspiratiesessies, lezingen en workshops.

Tot tot slot schrijf ik graag, en dat leidde onder meer tot 2 boeken: "Living together Apart" (Lannoo, 2013) en "Eerste Hulp bij je Nieuwe Gezin" (Lannoo, 2017).


Maaike Goyens

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x