Ouderbegeleiding tijdens of na scheiding

Ouderschap na scheiding is een uitdaging. 

Dat weet ik uit zowel persoonlijke ervaring, als door mijn jarenlange ervaring in het werken met gescheiden ouders. Het is een proces van vallen & opstaan, van ups & downs. Je ondergaat evoluties na scheiding en het vraagt tijd & energie om een nieuw evenwicht te vinden. Je bent alleenstaand ouder of leeft in een nieuw gezin, en ook dat brengt weer eigen uitdagingen.

Ik wil je ondersteunen als je worstelt met vragen, emoties, bezorgdheden of spannende situaties.


Maak je je zorgen om je kind, dan wil ik je helpen met een luisterend oor. En met tips & informatie over de gevolgen van scheiding voor je kind en waaronder kinderen lijden. 

Worstel je met je rol als ouder, dan wil ik je handvaten aanreiken om je rol positief en ondersteunend op te nemen.

Leef je in conflct met de andere ouder, of is er spanning in je gezin, dan reik ik je handvaten aan via conflictwijsheid waardoor je dicht bij jezelf kan blijven zonder dat het conflict escaleert. 

Heb je het moeilijk je eigen gevoelens als mama of papa over de scheidingssituatie dan hoop ik je te inspireren met inzichten om persoonlijk te groeien en de toekomst krachtig tegemoet te gaan.

Ik ontmoet je graag bij mij in Hasselt of online (via Zoom) voor een warm gesprek. Via de knop hieronder kom je terecht in een online agenda waar je een tijdstip kan kiezen dat je past. 

Download kosteloos "Ex-ouders bestaan niet", met tips voor alle ouders die bij scheiding rekening willen houden met hun kind.


Ouderbegeleiding tijdens of na scheiding

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x