Bemiddeling bij spanning of om jullie afspraken te herzien

Je las wellicht al het uitgangspunt van Perspectieven over kind & scheiding: "Ex-ouders bestaan niet."

Als ik dat schrijf bedoel ik zelfs niet dat jullie goed overeen horen te komen of over alles uitgebreid horen te communiceren. Wel, en ik denk dat je het daar mee eens kan zijn: het is niet omdat jullie als partners gescheiden leven, dat jullie niet tóch samen ouders blijven. Vanuit het oogpunt van je kind is dat alleszins zo.

Bij spanning of conflict

Ongetwijfeld zijn er momenten dat het uitdagend is om samen beslissingen te nemen, of te communiceren over je kind. Misschien geraken jullie het helemaal niet eens en leven jullie in conflict. Of heb je bezorgdheden over de houding of opvoeding van de andere ouder, en wil je het daarover wel eens hebben. 

In al die situaties is bemiddeling de beste manier om in een vertrouwelijk kader als ouders in gesprek te gaan. 

Om de afspraken te herzien of te evalueren

Onze levens evalueren. De kans dat afspraken die jullie destijds maakten of regelingen die tot vandaag werkten aan herziening of evaluatie toe zijn. Dat kan zijn omdat je kind ouder wordt, omdat jullie leven ingrijpend veranderd is, omdat je je zorgen maakt om je kind,....

Ook in die situaties kan je via bemiddeling samen de situatie bespreken en oplossingen te zoeken. 

Bemiddeling bij Perspectieven

Ik ga als bemiddelaar graag met jullie op pad. 

Tijdens bemiddelingsgesprekken ondersteun ik jullie om te spreken en te luisteren, en te komen tot een oplossing voor jullie conflict of een regeling op maat. Als nodig informeer ik jullie ook op juridisch vlak, of deel ik informatie over de beleving van kinderen bij scheiding. Bereiken jullie een akkoord, dan kan ik dat verwerken in een overeenkomst als dat nodig is. 

Kortom, ik hoop jullie richting een verbetering of oplossing te ondersteunen.

Wil je een kennismakingsgesprek plannen, dan kan dat hieronder. Je komt dan meteen ineen online agenda terecht waar je bij mij in Hasselt of online via Zoom een gesprek kan plannen. 

Neem je liever eerst vrijblijvend persoonlijk contact via email of heb je een vraag, aarzel niet om mij te contacteren.

Download kosteloos "Ex-ouders bestaan niet" met tips voor alle ouders die rekening willen houden met hun kind bij scheiding.


Bemiddeling bij spanning of om jullie afspraken te herzien

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x