Juridisch advies bij scheiding: je rechten en plichten in kaart

Juridisch advies over rechten & plichten bij scheiding dat echt helpt

Vóór, tijdens & na scheiding heb je nood aan degelijke, objectieve en betrouwbare informatie over je rechten & plichten, je kind, co-ouderschap, onderhoudsgeld, het huis, schulden, financiële verrekeningen, wat te regelen valt,....

Ga je daarvoor naar een advocaat, dan is de kans groot dat je eenzijdig subjectief geadviseerd wordt, zonder oog & oor voor het hele plaatje of je menselijke bezorgdheden.

Daarop wil ik een alternatief bieden. Door je als bemiddelaar te informeren en adviseren, vanuit mijn ervaring uit een vorig professioneel leven als advocaat in het familierecht.  

Waarom kiezen voor Perspectieven voor juridisch advies bij scheiding?

Sinds 2004 werk ik met familierecht, waardoor ik weet dat de wet alléén niet tot oplossingen leidt. Als advocaat ervaarde ik hoe snel een scheiding kan uitmonden in een vechtscheiding met pijnlijke & kostelijke gevolgen. In de rechtbank bestaat weinig ruimte voor gevoelens, en die kan je bij scheiding nu eenmaal niet negeren. Ook het feit dat in een procedure ieder een eigen advocaat heeft maakt het niet gemakkelijker. Daarnaast geloof ik niet in de "standaard"-regelingen & oplossingen die een rechter uitspreekt. Want er zijn veel meer mogelijkheden dan je denkt, als iemand je maar helpt om ze in kaart te brengen.

Vandaag adviseer ik je dus als bemiddelaar door je rechten & plichten, bemiddelingsgericht in kaart te brengen. Met respect voor alle aspecten en vanuit verschillende perspectieven. Anders dus dan een advocaat die alleen vanuit jouw positie de situatie belicht, waardoor de kansen op conflict & vechtscheiding toenemen. Daarin heb ik in het bijzonder aandacht voor het belang van je kind, vanuit mijn expertise in ouderschap na scheiding en de beleving van kinderen bij scheiding. 

Heb je dus een vraag of nood aan advies vóór, tijdens of na scheiding over je rechten en plichten, dan ontmoet ik je graag voor een warm gesprek, bij mij of via een videogesprek. Via de knop hieronder kom je terecht in een online agenda zodat je een afspraak kan inplannen op een tijdstip dat je past.

Wil je liever eerst persoonlijk contact via email, dan kan dat via deze linkIk neem zo snel ik kan tijd om je persoonlijk te antwoorden.

Download alvast kosteloos "Eerste Hulp bij Scheiding"


Juridisch advies bij scheiding: je rechten en plichten in kaart

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x