"Eerste Hulp bij Scheiding"

In dit e-book vind je steun en eerste hulp bij scheiding, degelijke informatie over wat te regelen valt en hoe dat kan.

Ik weet hoe ingrijpend scheiden is, en hoe groot de impact is op heel veel aspecten van je leven. In een periode waarin je overspoeld wordt door veel gevoelens valt er tegelijk heel wat te regelen. Daarvoor heb je nood aan degelijke informatie, antwoord op je vragen, tips om met de situatie om te gaan,....

Dit e-book is bedoeld om je op weg te helpen. Ik bied je emotionele steun, en ook juridische info: het huis, financiële regelingen, afspraken over je kind, onderhoudsgeld,...

Kortom, je ontvangt kosteloos eerste hulp bij scheiding.

Help me op weg

Meer over Perspectieven

Je kan bij Perspectieven terecht voor alle hulp vóór, tijdens & na scheiding.

Apart of samen. Als ex-partner, als ouder(s) of als koppel. 

Van juridisch advies tot emotionele ondersteuning. Van het opstellen van je scheidingsovereenkomst of ouderschapsplan tot scheidingsbemiddeling om samen & respectvol te scheiden. Om de breuk te verwerken of om als ouder je rol opnieuw vorm te geven nu jullie uit elkaar gaan.

Kortom, Perspectieven wil op één plek alle hulp bieden die je bij scheiding nodig kan hebben.

Ik ben Maaike, familiaal bemiddelaar en jurist, met ervaring als advocaat in het familierecht. Ervaringsdeskundige wat scheiden betreft ook, waardoor ik weet hoe groot de impact op je persoonlijk leven is. 

Omdat ik oprecht geloof dat er bij scheiding geen winnaars zijn, wil ik bijdragen aan een wereld zonder vechtscheidingen. Daarom koos ik voluit voor bemiddeling, en begeleiid ik koppels bij scheiding om samen tot regelingen te komen. Mijn juridische kennis helpt daarbij natuurlijk. 

Ik ben oprecht overtuigd dat elk koppel met de juiste begeleiding en bemiddeling er in kan slagen om samen tot regelingen te komen. Op voorwaarde dat ze dat willen. 

Heb je een vraag die rechtstreeks of onrechtstreeks te maken heeft met scheiden? Neem gerust contact met me op. Ik help je graag vooruit!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x