Bemiddeling

Scheidingsbemiddeling: vermijd een vechtscheiding

Scheiden is een pijnlijk proces. Je bent misschien gekwetst, boos ...en dat maakt praten moeilijk. Wil je toch een vechtscheiding vermijden?  Dan is scheidingsbemiddeling bij Perspectieven een goede keuze.

Heb je nood aan juridisch advies? Wil je je scheiding zo regelen dat je kind niet lijdt? Zijn jullie het oneens, maar willen jullie toch geen gevecht? Als elke partner ander advies krijgt, groeit het risico op een vechtscheiding. Het is echter niet gemakkelijk om te weten waar naartoe voor advies, raad of ondersteuning. Daarom biedt  Perspectieven 1 plek waar jullie alle hulp vinden: juridische informatie, emotionele ondersteuning, kennis en expertise over kinderen en scheiding ….

Ouderschapsbemiddeling: het beste voor de kinderen

Zit je in een scheiding en heb je kinderen? Dan heb je heel wat te bespreken: de verblijfsregeling, de opvoeding, financiële afspraken …We weten dat kinderen allebei hun ouders even graag zien en dat ze vooral lijden onder een scheiding als ouders niet overeenkomen. Daarom kiezen wij er bij Perspectieven voor om jullie te begeleiden naar afspraken die jullie samen maken, als ouders.

Conflictbemiddeling: vermijd langdurig conflict

Élk conflict binnen je familie, gezin, ... kan via bemiddeling aangekaart worden om samen te zoeken naar win-win-oplossingen. 

Ik wil meer informatie over bemiddeling